31 december 2023, 12:00 Moldovan reality views 1206
Guvernul a numit un nou șef la Poliția de Frontieră
31 december 2023, 12:00 Moldovan reality views 1206

Guvernul a numit un nou șef la Poliția de Frontieră

Ruslan Galușca a fost numit în funcția de șef al IGPF. Decizia a fost aprobată astăzi, 29 decembrie, de cabinetul de miniștri.

Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Adrian Efros, la sedința Guvernului.

„Propun desemnarea domnului Galușca Ruslan în funcșia de lef al Inspectoratului General al Polișiei de Frontieră, al MAI din dată de 29 decembrie 2023. Domnul Galușca Ruslan activează în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră începînd cu anul 2009, perioada în care a ocupat diverse funcții inclusiv de conducere în domeniul asigurării securității frontierei de stat, combaterii imigrației ilegale și a criminalittaii transfrontaliere, prevenirii și combaterii eficiente a migrației ilegale și a infracțiunilor transfrontaliere. Domnul Gălușcă și-a făcut studiile în cadrul Institutului Militar al Forțelor Armate, Academia de Studii Economice din Moldova, precum și a participat la instruiri atît în țară, cît și în străînătate. Pe parcursul activitățîi, domnul Gălușcă a înregistrat realizări notabile în ceea ce privește combaterea imigrației ilegale și a criminalității transfrontaliere, iar calitățile manageriale ii va permite realizarea cu succes a funcției”, a spus Efros.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1772 locuitori

Semeni este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1772 de oameni. Satul Semeni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.