11 november 2022, 16:00 Moldovan reality views 1435
Mai mulți profesori au fost premiați de președinta Maia Sandu
11 november 2022, 16:00 Moldovan reality views 1435

Mai mulți profesori au fost premiați de președinta Maia Sandu

Maia Sandu a înmînat distincții de stat unor cadre didactice, din diferite regiuni ale R. Moldova, transmite goodnews.

Decretul a fost semnat la data de 5 octombrie, 2022, cu prilejul Zilei Profesorului, iar astăzi, a avut loc ceremonia solemnă. Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru dedicația cu care dascălii își fac munca și a vorbit despre rolul pe care aceștia îl au la educarea unor generații capabile să se descurce într-un viitor greu de imaginat astăzi.

Șefa statului a subliniat că este important ca întreaga societate să înțeleagă valoarea educației și a profesorului și i-a îndemnat pe profesorii premiați să participe la dialogul despre transformarea învățămîntului pedagogic și despre îmbunătățirea sistemului de motivare a profesorilor, se arată în comunicat.

Source: noi.md

Keywords:

Maia Sandu , premiu , profesori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
2190 locuitori

Petrunea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Petrunea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2190 de oameni. Satul Petrunea a fost înființat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.