11 january 2021, 09:45 Moldovan reality views 1949
De astăzi, șoferii sunt obligați să circule cu faza scurtă a farurilor și pe timp de zi
11 january 2021, 09:45 Moldovan reality views 1949

De astăzi, șoferii sunt obligați să circule cu faza scurtă a farurilor și pe timp de zi

De astăzi, conducătorii auto sînt obligați să circule cu faza scurtă a farurilor și pe timp de zi, așa cum prevede Regulamentul Circulației Rutiere.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, aceste măsuri se întreprind anual în perioada rece a anului, caracterizată de vreme instabilă, însoțită de ploi, timp posomorît și ceață, care reduc vizibilitatea în trafic, transmite moldpres.md.

Inspectorii de patrulare recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile meteorologice de drum și să păstreze o distanță mai mare între autovehiculele aflate în trafic. Conducătorii auto care vor circula cu farurile neconectate se vor alege doar cu o avertizare din partea inspectorilor de patrulare.

Prevederea de a circula cu farurile aprinse și pe timp de zi este valabilă pînă pe 31 martie 2022.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

soferi , lumina , automobil

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
3265 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gordineşti se află la o distanţă de  15 km de oraşul Edineţ şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3265 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gordinești, la acea dată cu numele Neagăuți, datează din 27 mai 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.