18 june 2021, 18:00 Moldovan reality views 3277
Un nou magazin Viorica Cosmetic își deschide ușile în centrul comercial „Unic”
18 june 2021, 18:00 Moldovan reality views 3277

Un nou magazin Viorica Cosmetic își deschide ușile în centrul comercial „Unic”

Vești bune pentru clienții „Viorica Cosmetic”, dar și pentru toți împătimiții ritualurilor de înfrumusețare. Un nou magazin Viorica și-a deschis astăzi ușile în incinta Centrului comercial „Unic”, la etajul 1.

Lider pe piața produselor cosmetice din R.Moldova, Viorica Cosmetic își surprinde și de această dată publicul prin noi produse și promoții tentante. Cu prilejul deschiderii unui nou magazin, producătorul oferă o reducere de 25% la tot asortimentul de produse, valabilă în perioada 18-20 iunie.

„Viorica Cosmetic este lider pe piața de produse cosmetice din R.Moldova, fapt dovedit prin anvergura cu care se dezvoltă rețeaua de magazine, apariția produselor noi, extinderea pe piața europeană, CSI și SUA. În 32 de ani de la înființare, zi de zi, echipa de profesioniști lucrează pentru a elabora produse sigure, naturale ce livrează un rezultat vizibil și efect de durată. Toate acestea în unison se bucură de succes și recunoștință în rîndurile clienților fideli, de aceea, ca să fim și mai aproape de publicul nostru astăzi marcăm deschiderea oficială a magazinului Viorica în centrul comercial Unic”, a menționat Diana Munteanu, manager dezvoltare magazine “Viorica”.

Totodată, întrucît valorile companiei includ în sine conceptul «inspirat din natura», drept recunoștință mediului înconjurător, compania a lansat boxa de reciclare a ambalajelor cosmetice din plastic.

Reprezentanta „Viorica Cosmetic” a vorbit și despre produsele noi puse la dispoziția cumpărătorilor.

„O premieră în portofoliul produselor Viorica este apariția cremei de mîini și a lăptișorului de corp din gama „Elixir floral”, cu aromă de trandafir. Ambele produse sînt concepute după o formulă sigură lipsită de coloranți și parabeni, oferind un efect hidratant de lungă durată. Viorica Cosmetic promite un sezon foarte plin, pregătim lansare de produse noi, dechiderea de magazin și surprize deosebite”, a mai relatat Diana Munteanu.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
5062 locuitori

Larga este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Larga şi Pavlovca. Satul Larga este situat la o distanță de 19 km de oraşul Briceni, 12 km de Lipcani şi 256 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului Larga constituia 5062 de oameni. Prima atestare documentară a satului Larga datează din iulie 1429, cînd domnul Ţării Moldovei Alexandru cel Bun îl întărea lui Dan Uncleată.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.