08 june 2011, 12:39 Moldovan reality views 5752
08 june 2011, 12:39 Moldovan reality views 5752

Ce vreme ne așteaptă în lunile următoare

Prognoza meteo pe termen mediu pentru intervalul august - octombrie 2011 anunță că toamna se va instala în R.Moldova treptat, cu zile autentice de vară, dar şi cu precipitaţii abundente.

În luna august, regimul termic al aerului va înregistra valori peste mediile multianuale lunare. Cantităţile de precipitaţii se pot situa sub normele climatologice. Se pare că luna septembrie va fi una călduroasă, temperaturile depăşind valorile medii. Cu toate acestea va ploua destul de mult, susţin meteorologii.

În luna octombrie, regimul termic mediu lunar al aerului și cantităţile de precipitaţii se vor  situa în limite apropiate de mediile multianuale.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
4800 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerniţa și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Mălăiești alcătuia 4800 oameni în anul 2008. Satul Mălăieşti a fost atestat documentar în anul 1540.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.