04 february 2021, 12:15 Moldovan reality views 3306
Autoritățile spun STOP nunților, cumetriilor și petrecerilor private
04 february 2021, 12:15 Moldovan reality views 3306

Autoritățile spun STOP nunților, cumetriilor și petrecerilor private

În perioada 1 aprilie -30 mai pe întreg teritoriul țării a fost instituită stare de urgență, iar odată cu aceasta au fost anunțate și noi restricții pentru populație.

Astfel, autoritățile au interzis organizarea ceremoniilor de celebrare a înregistrării solemne a nou-născutului şi căsătoriilor jubiliare, inclusiv celebrarea solemna a căsătoriei, astfel asigurîndu-se încheierea căsătoriei exclusiv în incinta serviciului stare civilă/centrului multifuncțional şi doar în prezența exclusiva a mirilor.

Se interzice desfășurarea adunărilor, întrunirilor, manifestațiilor publice, mitingurilor și a altor acțiuni de masă.

Reamintim că în ultimele săptămîni Republica Moldova a înegistrat o creștere foarte mare a numărului de noi infectări. Doar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1515 cazuri noi de COVID-19.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1720
Populația:
141 locuitori

Moleşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 16 km de orașul Glodeni şi la 191 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 141 de oameni. Satul Molești a fost întemeiat în anul 1720.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.