15 february 2021, 11:00 Moldovan reality views 2917
Starea de urgență în sănătate publică expiră astăzi
15 february 2021, 11:00 Moldovan reality views 2917

Starea de urgență în sănătate publică expiră astăzi

Starea de urgență în sănătate publică în Republica Moldova, expiră astăzi, 15 februarie. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică urmează să se întrunească în ședință.

Contactat de IPN, directorul interimar al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Vasile Guștiuc, care este și secretarul Comisiei, a declarat că specialiștii optează pentru prelungirea stării de urgență în sănătate publică în contextul numărului mare de cazuri de infectări cu noul coronavirus.

Până pe 14 februarie, în Republica Moldova s-au înregistrat 170 186 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, iar numărul deceselor asociate a ajuns la 3 651.

Săptămâna trecută, premierul interimar, Aureliu Ciocoi, declara că CNESP ar putea să introducă restricții mai dure pentru asigurarea securității epidemiologice în Republica Moldova și pentru a preveni cazurile noi de infectare.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
1144 locuitori

Morenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şicovăţ și Morenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 124 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1144 de oameni. Satul Morenii Noi a fost înființat în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.