14 january 2021, 16:45 Moldovan reality views 4805
Roșca: Îndemnurile ierarhiilor bisericești de a ne vaccina sînt inacceptabile
14 january 2021, 16:45 Moldovan reality views 4805

Roșca: Îndemnurile ierarhiilor bisericești de a ne vaccina sînt inacceptabile

Îndemnurile la vaccinare împotriva Covid venite din partea ierarhiilor bisericești din Rusia și din România sînt inacceptabile. Despre aceasta, dar și consecințele grave ale acestui apel a vorbit Iurie Roșca în emisiunea sa „Confesiunile unui optimist creștin”.

El spune că fețele bisericești vor trebui să ia o atitudine fermă în această problemă și să respingă apelurile la vaccin.

"Ultimele evenimente se încriu pe logica pe care am decris-o în utlimele 10 luni. Planurile globaliștilor sataniști sînt în plină desfășurare și trebuie să fim în stare de veghe pentru a vedea cum reacționăm în acest moment critic al istoriei umanității.

Ce am resimțit în mediul nostru ortodox este șocul și durerea profundă pe care o provoacă trădarea ierarhiilor bisericești și trădarea unor preoți care reprezintă capetele vorbitoare sau sînt persoane mediatice. Mă refer la apelurile făcute în mod repratat de Ierarhia bisericească din Federația Rusă și de la București de a ne vaccina cu toții. Am văzut și unii preoți pe care i-am respectat profund din România făcînd apelul la vaccinare generalizată. Ce-i cu porcăriile astea? Oare nu ne învață Hristos ca vorba noastră să fie da sau. Oare nu trebuie să ne manifestăm tranșant în aceste momente critice?

Iată că acum fiecare dintre fețele bisericești va trebui să răspundă tranșant - da ori ba! Cu Hristos sau împotriva lui! În apărarea oamenilor sau cu indiferență și ipocrizie slobozind vorbe dulci în fața camerelor de luat vederi. Să mărturisiți adevărul pînă la capăt.

Dacă foarte curînd va deveni obligatorie această injectare și vom fi limitați la cumpăraturi, acitivitatea socială, angajare la serviciu, în transportul public, în mod cert și preoților li se va impune să ne interzică intrarea în sfintele lăcașe fără a avea certificat de vaccinat, de cipat.

Doamne ferește să vedem preoții noștri îndemîndu-ne să ne vaccinăm. Ar fi poate cea mai grea lovitură pentru noi care ne-am obișnuit cu duhovnicul nostru, cu lăcașul de cult, cu mersul la aceeași biserică de mulți ani", a relatat Iurie Roșca.

Source: noi.md

Keywords:

Iurie Roșca , vaccin

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.