11 july 2020, 10:30 Moldovan reality views 2884
Procesul educațional nu va fi oprit – declarație
11 july 2020, 10:30 Moldovan reality views 2884

Procesul educațional nu va fi oprit – declarație

Igor Dodon optează ferm pentru continuarea procesului educațional în școli și nu ia în calcul reintroducerea regimului de carantină în țară.

Candidatul la prezidențiale spune că studiile online nu s-au dovedit a fi eficiente. Iată de ce, decizia de a institui carantina trebuie luată în dependență de situația epidemiologică din fiecare instituție de învățămînt în parte.

"Nu trebuie să oprim procesul educațional, trebuie să continuăm studiile. Online nu este cel mai eficient pentru părinți, profesori, elevi. Chiar dacă situația pandemică nu e deloc simplă, sînt categoric împotriva sistării procesului educațional, la fel ca și sistarea activității eocnomice. Nu vom reveni la carantină, nu vom proceda ca în țările europene. Sînt sigur că vom ține piept", a mai spus el.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.