10 december 2020, 12:30 Moldovan reality views 3796
Încă mai dispuneți de bani cash? Atunci, venim la Dvs.!
10 december 2020, 12:30 Moldovan reality views 3796

Încă mai dispuneți de bani cash? Atunci, venim la Dvs.!

Pentru trecerea la sistemul de decontare fără numerar, Moldova va trebui să plătească în numerar

Pentru prima oară, m-am confruntat cu riscurile utilizării cardurilor bancare acum cinci ani. În timpul unei călătorii prin Europa, mi -am zis că numerarul în buzunar este depășit și nesigur. E cu totul altceva, dacă dispui de două carduri din plastic ale sistemelor internaționale de plată MasterCard și Visa.

Dar bancomatul din centrul Parisului, care aparținea unei bănci comerciale cu sediul în capitala Franței și o sucursală la Chișinău, unde am și deschis cele două conturi, a refuzat să-mi elibereze bani cash. Pe ecran scria clar: «Cardul nu a fost identificat. Repetați solicitarea». În acest caz, evident, 100 euro în buzunar ar fi de preferat unor mii pe card!

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

bani , card bancar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
35 locuitori

Roşcanii de Jos este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Roşcanii de Jos este situat la o distanță de 39 km de orașul Rezina și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 35 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.