10 october 2020, 15:30 Moldovan reality views 3949
Dodon vs Chirtoacă. Tehnologii politice «murdare» în ajunul alegerilor
10 october 2020, 15:30 Moldovan reality views 3949

Dodon vs Chirtoacă. Tehnologii politice «murdare» în ajunul alegerilor

Procesele judiciare în apărarea onoarei și demnității, în care figurează politicieni de frunte și adversarii lor, se bucură de atenția sporită a societății, chiar dacă aceasta le percepe diferit.

Cred că Igor Dodon a devenit primul președinte moldovean, care utilizează activ dreptul de a-i responsabiliza pe liderii politici, preventiv și în instanță, pentru declarații false și defăimătoare. Și dacă unii cred că unui șef de stat nu-i stă bine să participe la bătălii judiciare, alții se arată convinși că în condițiile utilizării unor tehnologii informativ-politice «murdare», președintele țării este obligat să utilizeze toate mijloacele pentru a-și apăra bunul nume. Experții menționează, că în ultimii ani injectarea informațiilor false în scopul ponegririi imaginii și distrugerii ratingului adversarului politic a devenit unul dintre cele mai comune instrumente în ajunul campaniilor electorale.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.