30 june 2020, 12:30 Moldovan reality views 3300
Declarație: Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate au fost la noi
30 june 2020, 12:30 Moldovan reality views 3300

Declarație: Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate au fost la noi

Sînt dispus să discut problemele țării cu toată lumea, cu excepția persoanelor odioase. Acest lucru a fost declarat de către liderul PCRM Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Glavnoe" cu Lilia Buracovschi la postul de televiziune TVC-21, informează eNews.

- Și dvs sînteți la fel de deschis și pentru alți lideri de opoziție dacă ei vor veni la CC? Pentru Andrei Năstase, Maia Sandu?

- Năstase a fost la noi. L-am primit la cererea lui. A fost și reprezentantul Maiei Sandu, Natalia Gavrilița. Am vorbit despre situația din țară, despre neprofesionalismul Parlamentului. Atunci cînd dvs mă invitați la emisiune, dvs adresați întrebări. Dacă dvs veți veni la mine, le voi adresa eu. Așa se cuvine după normele diplomatice. Există figuri odioase, dar eu nu le voi primi niciodată", a declarat liderul PCRM.

Source: enews.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1024 locuitori

Tabăra este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1024 de oameni. Satul Tabăra a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.