22 april 2020, 12:50 Moldovan reality views 2738
Au fost scoase unele restricții pentru practicarea sportului
22 april 2020, 12:50 Moldovan reality views 2738

Au fost scoase unele restricții pentru practicarea sportului

Comisia pentru Situații Excepționale a eliminat în ședința de ieri o serie de restricții adoptate anterior în legătură cu contaminarea cu virusul COVID-19 în Republica Moldova. Astfel, CSE a decis să permită reluarea antrenamentului individual pentru sportivii din loturile naționale, scrie tv8.md.

„Se permite reluarea antrenamentului individual (pregătire fizică generală), în spații publice deschise, pentru membrii loturilor naționale, cu asigurarea obligatorie a respectării normelor pentru reducerea răspîndirii infecției COVID -19", se spune în decizia CSE.

Membrii loturilor naționale vor trebui să dețină asupra sa, în mod obligatoriu, actul de identitate și un certificat ce confirmă apartenența la lot, eliberat de Federațiile Sportive Naționale.

Source: tv8.md

Keywords:

sport , restrictie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
4415 locuitori

Pepeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Romanovca, Pepeni, Răzălăi, Pepenii Noi. Satul Pepeni se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4415 oameni. Localitatea a fost menționată documentar în 1781.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.