27 february 2020, 12:30 Moldovan reality views 3501
O întreagă armată de agenți speciali și ONG-uri lucrează la distrugerea Moldovei
27 february 2020, 12:30 Moldovan reality views 3501

O întreagă armată de agenți speciali și ONG-uri lucrează la distrugerea Moldovei

La distrugerea Moldovei lucrează o armată întreaga de agenți ai serviciilor speciale și organizații neguvernamentale, iar schemele influenței Occidentului asupra noastră sînt destul de clare: nu ne vom supune - vom primi haos.

De această părere este liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, care a menționat că, după prăbușirea URSS, toate cele 15 state au fost jefuite, în timp ce am fost hrăniți cu pseudodemocrație și "valori"occidentale.

Pe fondul respingerii totale a acestor tendințe din partea majorității covîrșitoare a populației, unele cercuri a intelectualității, dimpotrivă, au luat acest lucru ca de la sine înțeles, și chiar au turnat ulei pe foc.

El a amintit că prin confruntarea internă și prăbușirea economiei au trecut toate țările fostei URSS. Acest lucru s-a referit în special la Armenia, Georgia, țările Baltice și cu unele întîrzieri Ucraina, unde în 2014, inclusiv în Moldova, în 2009, s-a năpustit bine-gînditul Maidan.

"Agenții serviciilor speciale occidentale caută noi locuri vulnerabile în toate sferele vieții noastre, pentru a lovi în ele și a impune noi recomandări ale FMI. Din țările Baltice au plecat practic toți cetățenii cu perspectivă, în Armenia și Georgia-doar vizibilitatea stabilității politice pe fundalul contradicțiilor interne", a subliniat liderul Mișcării Naționale "Voievod".

Potrivit lui, pentru acel flux abundent de informații în urechile Occidentului colectiv, trebuie să-i "mulțumim" lui George Soros, prin a cărui organizație a trecut deja a treia generație de adepți. Datorită în mare parte lor, Ucraina a pierdut Donbass-ul, să nu mai vorbim de Crimeea, ai cărei locuitori au hotărît pentru propriul lor viitor, dar nu pentru beneficiul unui nene străin în Uniunea Europeană sau în SUA.

Source: noi.md

Keywords:

ONG , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
547 locuitori

Acui este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 547 de oameni. Satul Acui a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.