15 february 2020, 15:20 Moldovan reality views 3781
Cît primesc cei mai bine plătiți specialiști de la noi din țară (Doc)
15 february 2020, 15:20 Moldovan reality views 3781

Cît primesc cei mai bine plătiți specialiști de la noi din țară (Doc)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a făcut public topul cu cele mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante, conform declarațiilor agenților economici.

Astfel, cel mai plătit loc de muncă declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de agent vînzări la Vinăria Hîncești SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 50 mii lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 mii lei, scrie noi.m cu referire la unimedia.info.

Un salariu maxim de 27 mii lei va fi achitat pentru cei mai buni operatori de telecomunicații, locurile vacante sînt disponibile în orașul Chișinău.

20 mii lei vor fi oferiți celor 6 însoțitori de bord, celui mai bun inginer tehnolog din domeniul controlului și a calitații, la fel, și celui mai responsabil manager.

În lista acelor mai plătite joburi se regăsesc și tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri care vor ridica un salariu maxim de 18 mii lei, locurile de muncă sînt disponibile în orașul Chișinău.

La mare căutare în această lună sînt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 10 mii lei sînt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
800 locuitori

Băneştii Noi este un sat din cadrul comunei Băneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţă de 10 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 800 de oameni. Satul Băneştii Noi a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.