07 september 2019, 12:20 Moldovan reality views 2394
Union Fenosa şi FEE-Nord cer majorarea preţului la electricitate cu 13%
07 september 2019, 12:20 Moldovan reality views 2394

Union Fenosa şi FEE-Nord cer majorarea preţului la electricitate cu 13%

Tariful la energia electrică ar putea creste cu 13 la sută, in perioada urmatoare. O cerere în acest sens a fost depusă la Agenţia Naţională de Reglementare în Energetică de către "Union Fenosa" şi "FEE-Nord". Reprezentanţii Agentiei Nationale de Reglementare in Energetica urmează să se pronunte în două săptămâni.

Potrivit directorului ANRE, Ştefan Creangă, „Union Fenosa" şi „FEE-Nord" au solicitat majorarea tarifului la energie electrică cu 13 la sută.

Ştefan Creanga a mai declarat că analizează şi posibilitatea ajustării tarifelor la gaz.

Ajustarea tarifelor la energia electrică şi la gazele naturale a fost principalul subiect de discuţii dintre membrii Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică cu reprezentanţii Misiunii Fondului Monetar Internaţional. Întrevederea a avut loc marţi, iar părţile au vorbit şi despre impactul acestor modificări asupra consumatorilor finali.

Source: tvrmoldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1489
Populația:
10027 locuitori
Logo

Leova este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Leova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Leova este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie  10027 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu denumirea de „Tîrgul Sărăţii”, datează din 1489. Ştefan cel Mare dăruieşte aşezarea slujitorilor săi, Petru şi Leova, de la care probabil a provenit actuala denumire – Leova.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.