24 december 2018, 10:45 Moldovan reality views 12739
Recomandările poliţiştilor în ajunul sărbătorilor
24 december 2018, 10:45 Moldovan reality views 12739

Recomandările poliţiştilor în ajunul sărbătorilor

Acum, cînd sărbătorile de iarnă ne bat la geam, Poliția vine cu o serie de recomandări în adresa cetăţenilor, care îi vor face să se simtă în siguranţă.

Evitaţi pe cît posibil locurile aglomerate. Nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuiţi atunci cînd sînteţi la cumpărături sau în mijloacele de transport în comun.

Nu păstraţi în acelaşi loc (portmoneu, buzunar, geantă) banii, actele de identitate şi cheile locuinţei sau autoturismului dumneavoastră.

Păstraţi banii în geantă, borsetă sau într-un buzunar inaccesibil şi nu în sacoşa de cumpărături sau în buzunarul de la spatele pantalonilor.

Obiectele tentante (telefoane mobile, laptop-uri, genţi), lăsate la vedere în maşină, pot reprezenta adevărate „cadouri" pentru hoţi.

Nu lăsaţi niciodată în autoturism actele maşinii, bani sau alte documente importante.

În cazul în care deveniți victima unei infracțiuni, nu ezitați, sesizați imediat Poliția la numărul unic de urgență 112.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5220 locuitori

Vorniceni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Vorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5220 de oameni. Satul Vorniceni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.