09 september 2018, 15:27 Moldovan reality views 14483
Igor Dodon implicat într-un grav accident de circulație (FOTO/VIDEO)
09 september 2018, 15:27 Moldovan reality views 14483

Igor Dodon implicat într-un grav accident de circulație (FOTO/VIDEO)

Coloana Prezidențială a fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni - Călărași, poliția se află la fața locului.

Două maşini din coloana prezidenţială au fost implicate într-un accident rutier, produs în această după-amiază pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni.

Din imaginile postate pe internet se vede că automobilele s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei firme avicole. Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri.

Accidentul a fost confirmat dr poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai mult detalii.Potrivit primelor informații, președintele Igor Dodon a fost transportat la spital. Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare. Acesta s-a ales doar cu cîteva zgîrieturi și vînătăi.

Informația a fost confirmată de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea. Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei mașini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

„Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului", scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , accident

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1230 locuitori

Zăbriceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Zăbriceni și Oneşti. Satul Zăbriceni este situat la o distanță de 16 km  de orașul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și  la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1230 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăbriceni (cu denumirea Zubriceni) din ținutul Hotin, datează din 17 aprilie 1429. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.