05 august 2018, 12:40 Moldovan reality views 10941
PDM propune un nou Ambasador al Moldovei în SUA
05 august 2018, 12:40 Moldovan reality views 10941

PDM propune un nou Ambasador al Moldovei în SUA

Partidul Democrat va propune un nou Ambasador al R.Moldova în Statele Unite. Este vorba despre vicepreședintele formațiunii, Cristina Balan.

Cristina Balan ocupă funcţia de Vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), fiind direct responsabilă pentru relaţii internaţionale şi diplomaţie de partid.

Activitatea Cristinei Balan în cadrul PDM s-a concentrat pe stabilirea şi dezvoltarea parteneriatelor PDM cu organizaţii externe, precum şi pe comunicarea cu reprezentanţii corpului diplomatic şi ai organizaţiilor internaţionale prezente în Republica Moldova. Cristina Balan reprezintă PDM în cadrul evenimentelor externe şi în cadrul întrevederilor cu oficiali din Uniunea Europeană şi din Statele Unite ale Americii. Este, de asemenea, un membru activ al Internaţionalei Socialiste, făcând parte din Comitetul pentru Buget şi Finanţe. În anul 2017, ea a obţinut premiul "Femeia Anului în Politică".

Cristina Balan este economist şi deţine o diplomă în management obținută la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.

Cristina este căsătorită şi are doi copii. Vorbeşte fluent limba de stat, rusă şi engleză.

Source: deschide.md

Keywords:

SUA , ambasador , PDM

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
862 locuitori

Tartaul de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Tartaul de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 862 de oameni. Satul Tartaul de Salcie a fost menționat documentar în 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.