|
Noi reguli în domeniul jocurilor de noroc
Organizatorul jocurilor de noroc este obligat să desfășoare doar tipurile de jocuri de noroc, care sunt specificate în licența pentru activitatea în domeniu, și doar după obținerea licenței corespunzătoare, potrivit unui Regulament-tip cu privire la organizarea și desfășurarea activității în domeniul jocurilor de noroc, care a fost publicat ieri în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.
Documentul include drepturile și obligațiile agenților economici, dar și cele ale jucătorilor. La fel, acesta expune prevederile ce țin de amenajarea cazinourilor și impozitarea cîștigurilor.
Astfel, conform regulamentului, organizatorul este obligat să asigure condiții de participare la jocul de noroc identice pentru toți jucătorii și să prevină influența externă asupra rezultatului jocului de noroc. O altă obligație a acestuia este să întrețină mijloacele de joc în condiții corespunzătoare și să asigure securitatea acestora. La fel, agentul economic trebuie să țină zilnic evidența încasărilor realizate în urma desfășurării activității și a cîștigurilor acordate.
Printre obligațiile organizatorului se mai numără și faptul că nu trebuie să admită accesul la jocurile de noroc a persoanelor care nu au atins vârsta de 21 de ani și a persoanelor sub influența alcoolului sau drogurilor. La fel, agentul economic nu va avea dreptul să divulge datele jucătorului, fără acordul acestuia.
Potrivit regulamentului, jucătorul are dreptul să-și primească toate câștigurile. În același timp, jucătorul și vizitatorii localurilor sunt obligați să se asigure, înainte de participarea la jocul de noroc, că organizatorul jocului de noroc deține licență valabilă pentru practicarea activității în domeniul jocurilor de noroc și să prezinte, la solicitarea angajatului organizatorului jocurilor de noroc, actul de identificare care conține date despre vârstă.
De asemenea, jucătorul va fi obligat să părăsească imediat localul în cazul în care refuză să prezinte actul prin care poate fi stabilită identitatea sau vârsta; tulbură ordinea publică, aplică forța fizică sau amenință cu aplicarea acesteia; împiedică activitatea legală de desfășurare a jocurilor de noroc sau încalcă regulile de desfășurare a acestora.
Source:
- Голосование диаспоры: запретить или отрегулировать?
- Еще несколько молдаван вернулись домой из Ливана
- В Кишиневе состоится грандиозный концерт Константина Московича, Тамары Гвердцители и группы ABBORN ©
- Правительство усиливает специальную защиту детей от вывоза за границу и незаконного удержания
- В Румынии идет снег: в некоторых местах толщина снежного покрова достигла 20 см
- Объявлено предупреждение о поездках в Болгарию
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1816
- Populația:
- 4986 locuitori
Valea Perjei este un sat şi comună din raionul Taraclia. Valea Perjei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Taraclia și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4986 de oameni. atul Valea Perjei a fost întemeiat în anul 1816.
Comments
(0)