17 october 2017, 10:31 Moldovan reality views 5077
Zeci de „percheziții antidrog” în 9 raioane ale țării
17 october 2017, 10:31 Moldovan reality views 5077

Zeci de „percheziții antidrog” în 9 raioane ale țării

Opt persoane au fost reținute ca urmare a zeci de percheziții desfăşurate azi-dimineaţă în raioanele Fălești, Briceni, Anenii Noi, Edineț, Orhei, Ungheni, Glodeni, Ialoveni și Chișinău, în cadrul unei operaţiuni de combatere a comercializării ilegale a drogurilor. Informaţia a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de şeful Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Ion Iachimov.

În republică au loc circa 90 de percheziţii. Sunt implicaţi Direcției Antidrog și ofiţerii de investigație din inspectoratele raionale de poliție.

Este cea mai mare operațiune antidrog organizată până acum în Moldova.

Source: deschide.md

Keywords:

perchezitii , droguri , raioane

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
99 locuitori

Valea Satului este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 99 de oameni. Satul Valea Satului a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.