29 august 2017, 16:50 Moldovan reality views 4911
Concursul de design pentru monedele comemorative și jubiliare
29 august 2017, 16:50 Moldovan reality views 4911

Concursul de design pentru monedele comemorative și jubiliare

La concurs pot participa persoane fizice care au împlinit vîrsta de 18 ani. Vor fi acceptați participanții care au prezentat cel puțin un design pentru o tematică. Numărul de lucrări prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat. Vor fi selectate lucrările originale, care oferă posibilitatea de a fi executate pe suprafața monedei.

Cerințele privind designul monedelor sunt expuse în Caietul de sarcini privind organizarea concursului „Elaborarea designului pentru monedele comemorative și jubiliare, emisia 2017.

Schițele de design se vor depune la Banca Națională a Moldovei, în condițiile prevăzute în Caietul de sarcini, pînă la 21 septembrie 2017, ora 14:00.

Source: deschide.md

Keywords:

design , moneda , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
730 locuitori

Marcăuţi este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Marcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dubăsari și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 730 de oameni. Satul Marcăuţi a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.