23 february 2012, 14:38 Moldovan reality views 2958
23 february 2012, 14:38 Moldovan reality views 2958

Liberalii vor un singur candidat pentru Preşedinţie

Partidul Democrat şi Partidul Liberal Democrat din Moldova urmează să decidă cine din cei doi posibili candidaţi va fi propus pentru funcţia de şef al statului, după care liberalii vor decide dacă îl vor vota.

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că decizia va fi luată în cadrul Biroului Politic al formaţiunii, care va avea loc astăzi. ”În teren poate să fie o singură minge, nu două sau trei”, a remarcat Ghimpu.

Totodată, liderii Alianţei pentru Integrare Europeană nu exclud că mîine ar putea fi stabilită data alegerilor prezidenţiale. ”Pînă la urmă, nu contează cînd va fi votată hotăîrea, principal ca alegerile să aibă loc nu mai tîrziu de 15 martie”, a explicat preşedintele PLDM, Vlad Filat.

De menţionat că proiectul de hotărîre cu privire la stabilirea datei alegerilor a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei de joi, însă deputaţii AIE au decis să amîne examinarea acestuia, fără a oferi explicaţii.


Sursa: noi.md

Comments

 (1)
  • #1 georg Reply Quote selected
    Все это может длиться бесконечно. В конечном итоге либералы отклонят выбранную кандидатуру и все начнется сначала.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
3516 locuitori

Opaci este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Opaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3516 oameni. Satul Opaci a fost menționat documentar în anul 1670.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.