21 february 2012, 10:33 Moldovan reality views 3984
21 february 2012, 10:33 Moldovan reality views 3984

Parcevski: Achiziţia de avioane este o dezinformare

Nicolae Parcevski, membru al Uniunii Independente a Ofiţerilor în Rezervă a Republicii Moldova consideră că aşa-numita achiziţie de aeronave este un paravan pentru  alte operaţiuni cu tehnica militară, relatează dniester.ru. Este clar că suma de 240 milioane de euro nu poate acoperi costurile de achiziţie a elicopterelor şi avioanelor.

Achiziţionarea de avioane este o dezinformare. Faptul este că se urmărește un alt obiectiv - achiziţionarea de radare pentru a spori în spațiul radar pînă la graniţele Ucrainei cu Rusia. Astfel, baza antirachetă Deveselu, care se află în România, își extinde controlul său.

Actuala conducere a Republicii Moldova a fost învinuită de negocieri secrete şi separate în spatele Ucrainei, Rusiei şi Transnistriei ceea ce contravine declarațiilor despre consolidarea încrederii între părţi, inclusiv pe subiectul aplanării problemei Transnistriei.

Sursa: dniester.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.