01 october 2017, 11:25 Moldovan reality views 4567
Două puncte de trecere a frontierei de stat rămîn închise
01 october 2017, 11:25 Moldovan reality views 4567

Două puncte de trecere a frontierei de stat rămîn închise

Două puncte de trecere a frontierei mai rămîn închise din cauza condiţiilor meteo. Potrivit poliţiei de frontieră, este vorba despre Ceadîr-Lunga 1 și Cișmichioi, unde circulaţia este restricţionată din cauza traseelor înzăpezite pe teritoriul Ucrainei.

La fel, din cauza formării podurilor de gheață peste rîul Nistru, punctele de trecere de tip debarcader Cosăuţi, Soroca și Vasilcău rămîn nefuncționale. Administraţia de stat a drumurilor anunţă că la această oră, toate drumurile din ţară sînt practicabile.

Pe parcursul nopţii peste 300 de muncitori cu 118 utilaje au lucrat la deszăpezirea traseelor. Potrivit salvatorilor, cinci maşini în care se aflau nouă persoane au fost scoase din nămeţi, noaptea trecută.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.