29 december 2016, 12:00 Moldovan reality views 13216
Cei mai buni medici au fost premiați
29 december 2016, 12:00 Moldovan reality views 13216

Cei mai buni medici au fost premiați

Ieri, Ministerul Sănătății, pentru prima dată, a premiat cei mai buni medici, care zilnic își execută meseria cu dedicație, responsabilitate și profesionalism. În total, de atenția Ministerului Sănătății s-au bucurat opt specialiști.

Medici de familie, medici din cadrul echipelor de urgență, specialiști în sănătate publică și medici de profil sau chirurgi au primit diplome și trofee. Cei opt premianți au fost selectați în baza lipsei de plîngeri din partea pacienților, recomandările sindicatelor și ale conducătorilor instituțiilor în care activează.

„Ne-am propus să organizăm acest eveniment simbolic, dar extrem de important pentru noi și să premiem cei mai buni medici, cei care și-au făcut echidistant, corect, profesionist meseria și care, din punctul nostru de vedere, au contribuit la îmbunătățirea imaginii sistemului de sănătate și la o altă calitate a serviciilor medicale. Noi toți, ca o adevărată echipă, cred că am demonstrat că putem mișca lucrurile într-o direcție bună", a declarat ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan.

Source: noi.md

Keywords:

medicina , medic , premiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
555 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.31 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.14 km. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 555 de oameni. Satul Frumuşica a fost înființat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.