31 january 2012, 09:52 Moldovan reality views 4211
31 january 2012, 09:52 Moldovan reality views 4211

Mocanu a protestat la “Codrul lui Plahotniuc”, urmează ”Ipteh-ul lui Filat”

Cu lozinca ”Voi aţi atacat instituţiile statului, noi vom ataca business-ul vostru” Mişcarea Populară ”Antimafie” a început acţiunile de protest la companiile ce aparţin prim-vicepreşedintelui Parlamentului, democratului Vlad Plahotniuc şi premierului, liberal-democratului Vlad Filat.

Primul protest a avut loc la hotelul Codru din capitală care, potrivit liderului ”Antimafie” Sergiu Mocanu, aparţine lui Plahotniuc. “Avem în faţă hotelul care a fost privatizat cu 3 milioane de euro de Plahotniuc. Ne aflăm la kilometrul zero al mafiei”, a spus Mocanu.

El susţine că, în pofida deciziei instanţei care a interzis organizarea mitingului, oamenii n-au renunţat la proteste. “Începînd de azi, Mişcarea va trimite scrisori tuturor partenerilor acestui hotel şi misiunilor străine ca să renunţe la serviciile acestui hotel. Prin aceste proteste vom aduna lumea, care nu va permite mafioţilor să fie în politică”, a adăugat Mocanu.

Următoarea acţiune de protest va fi organizată în faţa clădirii SA ”Ipteh”. Sergiu Mocanu susţine că această întreprindere a fost privatizată de prim-ministrul Vladimir Filat.

Amintim că, săptămîna trecută, instanţa de judecată a interzis, la solicitarea administraţiei hotelului Codru, organizarea protestului în faţa acestuia.

Sursa: noi.md

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.