15 september 2016, 12:25 Moldovan reality views 3456
Sondaj: 30% din moldoveni nu cunosc data alegerilor prezidențiale
15 september 2016, 12:25 Moldovan reality views 3456

Sondaj: 30% din moldoveni nu cunosc data alegerilor prezidențiale

Circa 30 la sută din moldoveni nu cunosc data cînd vor avea loc alegerile președintelui Republicii Moldova, arată datele unui sondaj prezentat de Asociaţia Sociologilor și Demografilor din Moldova.

Datele sondajului arată că populația Republicii Moldova este puțin informată despre scrutinul care va avea loc la 30 octombrie curent.

Întrebați dacă cunosc data la care vor avea loc alegerile prezidențiale circa 30 la sută din respondenți au indicat o dată greșită.

Conform sondajului, 72,7 la sută au indicat data corectă la care va avea loc scrutinul prezidențial, adică 30 octombrie curent.

Sondajul a fost realizat în perioada 2 – 10 septembrie pe un eșantion de 1.179 de persoane și are o marjă de eroare de 1,5%.

Source: independent.md

Keywords:

sondaj , alegeri , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
59 locuitori

Ocniţa-Ţărani este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Ocniţa-Ţărani a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.