16 august 2016, 14:45 Moldovan reality views 3871
Încă un candidat independent la Preşedinţia Moldovei
16 august 2016, 14:45 Moldovan reality views 3871

Încă un candidat independent la Preşedinţia Moldovei

După ce deputatul Valeriu Ghileţchi a anunţat că va candida independent la Preşedinţia Republicii Moldova, şi activistul civic Oleg Brega a făcut un anunţ similar.

„Mă tentează funcția de Președinte, chiar dacă au impus condiții imposibile. Voi începe colectarea semnăturilor chiar în prima zi. Evident că voi candida în calitate de candidat independent", a precizat el.

Totodată, Brega a menționat că a început deja să-și formeze o echipă care să-l ajute la colectarea semnăturilor.

„Doar voluntari și ajutoare benevole, voi fi iar cu buget zero", a precizat el.

Întrebat dacă va miza pe susținerea Partidului „Democrația Acasă", dat fiind faptul că, în alegerile locale generale din 2015, a candidat din partea acestui partid, Oleg Brega a afirmat că nu va negocia cu nici un partid.

Source: tribuna.md

Keywords:

candidat , președinte , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
798 locuitori

Pistruieni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pistruieni, Pistruienii Noi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Telenești și la 94 km de Chișinăi. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Pistruieni a fost menționat documentar în anul 1590.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.