08 april 2016, 12:19 Moldovan reality views 10821
Reguli noi pentru cei care vin în Republica Moldova
08 april 2016, 12:19 Moldovan reality views 10821

Reguli noi pentru cei care vin în Republica Moldova

Cetăţenii care vor călători cu avionul în Republica Moldova, dar şi cei care vor părăsi hotarele ţării vor fi fi verificaţi de către Serviciul de Informaţii şi Securitate. Guvernul a aprobat un proiect de lege propus de către Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova cu privire la prevenirea şi combaterea terorismului, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit documentului, companiile aeriene ce operează zboruri în Republica Moldova și din țara noastră ar fi obligate să transmită listele pasagerilor imediat după îmbarcare, însă nu mai târziu de momentul decolării.

Serviciul de Informații și Securitate susține că riscurile teroriste la adresa Republicii Moldova devin tot mai accentuate.

Source: trm.md

Keywords:

SIS , aeroport , control , reguli

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3707 locuitori

Ciuciulea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ciuciulea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3707 oameni. Satul Ciuciulea a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.