01 march 2012, 15:54 Moldovan reality views 3653
01 march 2012, 15:54 Moldovan reality views 3653

Rusia va continua să acorde sprijin Transnistriei, au declarat la Kremlin

Rusia va continua să susţină proiectele sociale şi umanitare în Transnistria, a declarat marţi şeful Administraţiei de la Kremlin Serghei Ivanov în cadrul întîlnirii cu Preşedintele autoproclamatei republici Evghenii Şevciuk.

„Aş vrea sincer să Vă felicit cu prilejul victoriei convingătoare în alegerile din Transnistria şi intrarea în funcţie. Exprim sinceră recunoştinţă că prima vizită aţi întreprins-o în Rusia, la Moscova.

Şeful Administraţiei Preşedintelui FR a dat asigurări că „Rusia va acorda pe toate căile sprijin în proiectele socile din Transnistria”.

Ivanov a menţionat de asemenea importanţa relaţiilor umanitare cu autoproclamata republică.

La rîndul său, Şevciuk a exprimat recunoştinţă Rusiei pentru sprijinul acordat. „Eu aş vrea să mulţumesc conducerii Rusiei pentru asistenţa, acordată poporului Transnistriei, - a spus el. – Contez pe consolidarea în continuare a raporturilor. Relaţiile cu Rusia ne sînt foarte scumpe”.

 

Sursa: newsmoldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1148 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tîrzieni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 63 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1148 de oameni. Satul Mălăieşti a fost menționat documentar în anul 1497.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.