20 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 5186
Mai multă transparenţă la vamă
20 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 5186

Mai multă transparenţă la vamă

Acţiunile tuturor colaboratorilor vamali din subdiviziunile teritoriale vor fi monitorizate în regim on-line. Despre acest lucru a anunţat Vitalie Vrabie, noul şef al Serviciului Vamal, într-o şedinţă de lucru cu şefii celor şapte Birouri vamale şi şefii Departamentelor venituri şi control vamal, relatează Radio Moldova actualităţi.

Șefii Birourilor vamale au fost invitați să refacă principiul de funcționare în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Serviciului Vamal, astfel ca să nu fie introduse mărfuri prin contrabandă, mărfuri contrafăcute, cu o valoare diminuată sau prin scheme frauduloase.

Ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana Șompol, a declarat, pentru Radio Moldova Actualități, că noul instrument de control on-line va fi implementat în scopul prevenirii abuzurilor și fărădelegilor în serviciul vamal.

Amintim că Vitalie Vrabie a fost numit în funcţia de director general al Serviciului Vamal începând cu data de 18 martie curent.

Source: trm.md

Keywords:

vama , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1502
Populația:
35488 locuitori
Logo

Cahul este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cahul. Amplasat  în Cîmpia Prutului, la frontiera cu România, oraşul Cahul este situat la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 35488 oameni. Localitatea este menţionată documentar în 1502 cu numele Şcheia. Mai târziu denumirea aşezării se schimbă în Frumoasa, iar prin decretul ţarului Rusiei, Nicolai I, din 1835, i se conferă statutul de oraş şi reşedinţă de judeţ cu numele Cahul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.