18 january 2016, 14:17 Moldovan reality views 6690
Evitați călătoriile în Ucraina și România
18 january 2016, 14:17 Moldovan reality views 6690

Evitați călătoriile în Ucraina și România

Poliţia de Frontieră anunţă că pe parcursul nopții mai multe mijloace de transport, inclusiv și un autocar cu pasageri au staționat în punctele de trecere Tudora și Palanca, din cauza drumurilor înzăpezite și a riscului crescut de a rămâne blocați pe traseele naționale și internaționale.

Instituțiile de frontieră recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil călătoriile în Ucraina și România sau tranzitarea acestora, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și situațiilor incerte create pe mai multe trasee naționale și internaționale.

Menționăm, că toate punctele de trecere activează în regim normal, cu excepția Tudora-Starocazacie, Palanca-Maiaki-Udobnoe și Giurgiulești-Galați, unde traversarea acestora este îngreunată.

Totodată, reamintim că persoanele interesate pot contacta Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal (Call Center) la numărul de telefon + (373 22) 574 111 pentru a obține consultații.

Source: www.publika.md

Keywords:

calatorie , Romania , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.