11 february 2015, 12:20 Moldovan reality views 5159
În cluburile de noapte din Chișinău ar putea fi întreprinse controale
11 february 2015, 12:20 Moldovan reality views 5159

În cluburile de noapte din Chișinău ar putea fi întreprinse controale

Raidurile preventive sunt necesare pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București, care a răpit viața a 30 de persoane.

În această săptămână, va fi întreprins un control complex în cluburile de noapte din Chișinău. Corespondentul agenției Sputnik a aflat această informație din surse competente din cadrul consiliul municipal Chișinău.

O comisie formată din experți intenționează să inspecteze cluburile pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București.

Amintim că în clubul „Colectiv" a izbucnit un incendiu în timpul concertului unei formații rock din România, care a FOST provocat, potrivit datelor preliminare, de focurile de artificii. Încăperea de dimensiuni mici nu era prevăzută pentru show-ri pirotehnice. Multe persoane aflate în club au murit asfixiate. Organele de drept au intentat un dosar penal pe acest caz.

Source: sputnik.md

Keywords:

control , raid , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.