22 october 2015, 11:20 Moldovan reality views 5963
Moldovenii au dreptul la contestarea rezultatelor examinării pentru obţinerea permisului de conducere
22 october 2015, 11:20 Moldovan reality views 5963

Moldovenii au dreptul la contestarea rezultatelor examinării pentru obţinerea permisului de conducere

Persoanele examinate pentru obţinerea permisului de conducere au dreptul să conteste rezultatele examenului pentru obţinerea permisului de conducere în totalitate sau parţial în conformitate cu Metodologia contestării examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Despre aceasta anunță Întreprinderea de Stat "Centrul Resurselor Informaţionale de Stat "Registru".

Potrivit acestei Metodologii, contestarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere se poate face în cazul în care persoana examinată nu este de acord cu rezultatele examinării la una dintre probele examenului şi/sau a examenului în ansamblu în timpul examinării şi/sau după finalizarea acestuia.

Persoana examinată poate contesta rezultatele examenului în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la data examenului, inclusiv să solicite accesul la imaginile video a examenului contestat, în regim de vizualizare.

Source: registru.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
349 locuitori

Costeşti este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.