28 july 2015, 09:58 Moldovan reality views 7880
Recomandări pentru clienții băncilor, care au descoperit dispariția banilor de pe cont
Photo: vk.com
28 july 2015, 09:58 Moldovan reality views 7880

Recomandări pentru clienții băncilor, care au descoperit dispariția banilor de pe cont

Clienții celor patru bănci ale căror carduri bancare nu au putut fi deservite săptămîna trecută în urma deficiențelor tehnice survenite în activitatea companiei de procesare "MoldMediaCard" și care bănuiesc că în rezultatul căderii sistemului au apărut probleme legate de veridicitatea soldului sînt sfătuiți să apeleze la specialiștii băncilor pentru a clarifica situația și a soluționa problemele în mod personal, informează NOI.md.

Angajații reprezentanțelor Moldova Agroindbank, EuroCreditBank, Unibank și Banca Socială au menționat că deservirea cardurilor lor bancare a fost restabilită integral joi, 23 iulie, deficiențele tehnice în activitatea companiei de procesare au fost complet înlăturate, situația a revenit la normal și nu ar trebui să existe probleme cu cardurile.

Totodată, dacă clienții bănuiesc că în urma problemelor tehnice au apărut nereguli în ceea ce privește soldul mijloacelor de pe cont și ar fi casate anumite sume de bani pe care ei nu le-au retras și nu le-au cheltuit, ei ar trebui să apeleze la specialiștii respectivi ai băncilor în vederea elucidării situației personale și identificări eventualelor probleme tehnice. Reprezentanții băncilor au menționat că astfel de cazuri sînt posibile, dar nu au caracter de masă.

Source: www.noi.md

Keywords:

Moldova , bani , banca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.