07 july 2015, 11:11 Moldovan reality views 7053
Măsuri anticaniculă la Bălţi, Cahul, Comrat şi Chişinău!
Photo: wordpress.com
07 july 2015, 11:11 Moldovan reality views 7053

Măsuri anticaniculă la Bălţi, Cahul, Comrat şi Chişinău!

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI instalează puncte de reabilitare pentru cetăţenii care se află în stradă în orele de vîrf. Corturi cu apă vor fi amplasate în mun Chişinău, Bălţi, Cahul şi Comrat.

În capitală vor funcţiona cinci puncte de reabilitare în cele cinci sectoare: sectorul Botanica pe bulevardul Dacia în apropiere centrului comercial „1000 de Mărunţişuri", sectorul Centru în apropiere de gara auto centru, sectorul Rîşcani la centrul comercial „ Pancom", sectorul Buiucani str. Calea Ieşilor, 1 şi sectorul Ciocana pe bulevardul Mircea cel Bătrîn în apropiere de piaţă.

Punctele de reabilitare vor funcţiona pe parcursul zilelor cu temperaturi ridicate în intervalul orelor 12.00 – 18.00. Oamenii se pot adresa pentru a bea apă şi a se proteja de soare. În caz de necesitate salvatorii vor acorda primul ajutor calificat.

Source: provincial.md

Keywords:

caldura , moldovenii , apa , MAI , Moldova , vara

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1487
Populația:
5596 locuitori

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Corlăteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 34 km de orașul Rîșcani și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5596 de oameni. Satul Corlăteni a fost menționat documentar în anul 1487.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.