06 august 2015, 15:50 Moldovan reality views 9211
Maia Sandu, internata in sectia de reanimare!
06 august 2015, 15:50 Moldovan reality views 9211

Maia Sandu, internata in sectia de reanimare!

Ministrul Educatiei, Maia Sandu a fost internata in spital iar acum se afla la sectia de reanimare.

Perfecte.md a aflat ca ministrul Educatiei, Maia Sandu se afla la terapie intensiva, internata in spitalului Clinic Municipal nr 1. Asta dupa ce aceasta a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Informatia a fost confirmata de angajatii sectiei de Reanimare a spitalului Clinic Municipal nr 1. Acestia nu au dorit sa ofere mai multe detalii despre starea sanatatii a ministrului Educatiei.

Solicitat de perfecte.md, serviciul de presa al Ministerului Educatiei ne-a spus urmatoarele: "Este in concediu medical si nu oferim detalii pentru ca tine de viata privata a ministrului", a spus Cristina Duca, Sef de Cabinet al Ministerului Educatiei.

Source: perfecte.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
2006 locuitori

Step-Soci este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi și Step-Soci. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2006 oameni. Satul Step-Soci a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.