30 december 2014, 11:00 Moldovan reality views 12062
Stare de război la granița Moldovei
Photo: capital.ro
30 december 2014, 11:00 Moldovan reality views 12062

Stare de război la granița Moldovei

Secretarul Consiliului pentru Securitate şi Apărare Naţională din Ucraina, Oleksandr Turcinov, a declarat că nu există nicio alternativă la decretarea legii marţiale, în cazul în care negocierile de pace de la Minsk nu dau rezultate.

"Dacă formatul de negocieri nu contribuie la soluţionarea situaţiei, nu vom avea nicio altă alternativă la decretarea stării de război şi a altor măsuri corespunzătoare" – a precizat Turcinov, într-un interviu acordat postului de televiziune "Kanal 5″. Potrivit oficialului, decizia privind decretarea legii marţiale va fi pregătită pentru situaţia în care Rusia, în calitate de agresor, va bloca iniţiativele paşnice ale preşedintelui Ucrainei, Petro Poroşenko, şi va distruge formatul de soluţionare paşnică a conflictului creat de Moscova.RADOR

Source: www.capital.ro

Keywords:

Ucraina , război , conflict , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
543 locuitori

Vinogradovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vinogradovca, Ciumai și Mirnoe. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Taraclia și la 163 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 543 de oameni. Satul Vinogradovca a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.