13 october 2011, 11:15 Moldovan reality views 5380
13 october 2011, 11:15 Moldovan reality views 5380

Capitala mondială a dansului se mută la Chişinău

De Hramul oraşului, Palatul Republicii va găzdui Campionatul Mondial de dans sportiv destinat juniorilor. În aceeaşi perioadă se va ţine şi concursul „Chișinău Open”, care potrivit conducerii clubului Codreanca face parte din elita competiţiilor internaţionale.

Campionatul Mondial de dans sportiv pentru juniori cu vîrsta de 14-15 ani va strînge în acest an sportivi din 33 de ţări. Evenimentul va avea loc pe 15 octombrie, la Palatul Republicii, în Capitală, şi va fi precedat de turneul internaţional „Chișinău Open 2011”, care face parte din elita competiţiilor internaţionale. "Este o competiţie foarte importantă, cu un coeficient foarte mare. Participă peste 15 ţări. Mai multe ţări participă numai la „German Open”, a declarat preşedintele Codreanca, Petru Gozun. În acest an, Moldova a mai găzduit o competiţie importantă de acest gen. În luna aprilie, la Palatul Republicii a fost organizat Mondialul la proba „Zece dansuri”, la categoria de vîrstă 16-18 ani.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
318 locuitori

Bezeni este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Floreşti. Amplasat pe malul rîului Căinari, Bezeni se află la o distanță de 26 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 318 oameni. Satul Bezeni a fost atestat documentar la 20 august 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.