26 june 2014, 15:16 Moldovan reality views 8445
Guvernul Moldovei a interzis vînzarea benzinei în baza tichetelor
Photo: autocentre.ua
26 june 2014, 15:16 Moldovan reality views 8445

Guvernul Moldovei a interzis vînzarea benzinei în baza tichetelor

Guvernul a decis miercuri 25 iunie ca vînzarea benzinei în baza tichetelor să se încheie cu totul la 31 decembrie. Tichete nu se vor mai emite de la 1 iulie. Anunțînd presei decizia luată la ședința de guvern vicepremierul Valeriu Lazăr, ministrul economiei, a spus că răgazul de șase luni este suficient pentru cei care mai au tichete să le valorifice. Lazăr a spus că dispariția tichetelor pentru benzină este binevenită, pentru că ele "lasă loc concurenței neloiale". Lazăr a mai spus că după eliminarea tichetelor comercianții cu benzină pot aplica alte metode de a-și atrage fidelitatea clienților, de pildă emiterea unor carduri speciale.

Source: www.europalibera.org

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1181 locuitori

Dobrogea Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrogea Nouă, Dobrogea Veche și Cotovca. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1181 de oameni. Satul Dobrogea Veche a fost întemeiat în anul 1919.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.