24 april 2014, 09:59 Moldovan reality views 7692
Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line
Photo: trm.md
24 april 2014, 09:59 Moldovan reality views 7692

Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line

Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line. Din 17 aprilie curent Ministerul Afacerilor Externe al statului vecin a pus la dispoziţia publicului portalul extern e-viza.

E-viza este un instrument modern prin care se pot obţine informaţii cu privire la politica naţională de vize, se pot afla informaţii specifice/personalizate raportat la propria situaţie şi prin care se oferă posibilitatea de a formula solicitări de vize on-line.

Facilităţile oferite de acest instrument au scopul de a diminua timpul de realizare a dosarului de aplicare, cel de procesare a vizelor şi oferă posibilitatea programării electronice a vizitei la ghişeu, pentru depunerea documentelor în original.

Portalul extern este disponibil la adresa http://evisa.mae.ro.

Source: trm.md

Keywords:

viza , Romania , Moldova , servicii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1312 locuitori

Bălţata este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Bălţata de Sus, Bălţata, Sagaidacul de Sus şi Sagaidac. Satul este situat la o distanţă de 28 km de oraşul Criuleni şi la 14 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituie 1312 oameni. Satul Bălţata a fost întemeiat între anii 1906–1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.