30 january 2014, 10:41 Moldovan reality views 11486
Atenție! Cinci puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene sînt închise
Photo: tv7.md
30 january 2014, 10:41 Moldovan reality views 11486

Atenție! Cinci puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene sînt închise

Cinci puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene şi-au întrerupt activitatea, ca rezultat al formării sulurilor de zăpadă şi rafalelor puternice de vînt.

Ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Daniela Mînzatu, a comunicat că punctele de trecere „Vulcăneşti-Vinogradovka”, „Ceadîr-Lunga-Maloiaroslavet”, „Ceadîr-Lunga-Novie Troiani”, „Cairaclia-Zaliznicinoe” şi „Cişmichioi-Dolinskoe” şi-au suspendat activitatea în seara zilei de miercuri, 29 ianuarie, în legătură cu blocarea căilor de acces din partea ucraineană şi formarea podurilor de gheaţă pe rîul Nistru.

Nu sunt accesibile nici punctele de trecere de tip debarcader Cosăuţi-Iampoli şi Soroca-Ţekinovka, închise la 28 ianuarie.

Poliţia de Frontieră atenţionează participanţii la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate să se folosească de serviciile altora, dislocate în această direcţie.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.