Go to section: Children
13 september 2019, 15:00 Children views 4737
Ministerul Educaţiei contrazice CC privind nevaccinarea copiilor (Doc)
13 september 2019, 15:00 Children views 4737

Ministerul Educaţiei contrazice CC privind nevaccinarea copiilor (Doc)

După ce zilele trecute, Curtea Constituţională a decis ca copiii nevaccinați împotriva rujeolei să fie interzişi într-un oarecare fel în școli și grădinițe, astăzi avocatul Fadei Nagacevschi scoate la iveală noi lucruri .

Astfel, într-un ordin al Ministerul Educației Culturii și Cercetării, scrie alb pe negru că "se acceptă admiterea copiilor nevaccinați contra rujeolei în instituțiile de învățămînt general".

Postarea a strîns imediat zeci de comentarii din partea părinţilor, care spun că este o nedreptate ca copiii lor nevaccinaţisă fie privaţi de dreptul de a învăţa aşi să fie izolaţi de societate.

Amintim că marţi, 30 octombrie, Înalta Curte a decis ca neadmiterea copiilor nevaccinați în școli și grădinițe este constituțională.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.