Go to section: Children
16 june 2017, 15:50 Children views 43482
Cum călătoresc copiii pe bancheta din spate a automobilelor (Video)
16 june 2017, 15:50 Children views 43482

Cum călătoresc copiii pe bancheta din spate a automobilelor (Video)

Cum călătoresc copiii dumneavoastră în automobil, pe bancheta din spate? Poartă centuri de siguranţă? Sînt amplasaţi în scaune de copii potrivite? Sînt aceste scaune fixate corect în automobil?

Constatarea care poate fi făcută cu uşurinţă în traficul din Moldova este că foarte mulţi copii sînt expuşi riscului în timpul călătoriei la bordul automobilelor. Dacă în cazul bebeluşilor şi copiilor mai mici părinţii respectă într-o măsură mai mare regula de a-i plasa în scaune speciale, atunci copii mai mari sînt lăsaţi adeseori să călătorească pînă şi fără elementara centură de siguranţă cuplată, nemaivorbind de un scaun special, potrivit vîrstei şi staturii lor.

Reporterii, susţinuţi de reprezentanţii mărcii suedeze Volvo, inventatoare a centurii de siguranţă şi lider al inovaţiilor de siguranţă auto, au decis să abordeze starea de lucruri la acest capitol în cadrul unui reportaj video, realizat în zonele din Chişinău unde obişnuiesc să plece familiile cu copii. Ce spun părinţii din Chişinău despre siguranţa copiilor lor în propriile automobile, dar şi cum ar trebui să călătorească pe bancheta spate a automobilului copiii de diferite vîrste, aflaţi din reportajul ce urmează.

Vizionaţi şi distribuiţi, pentru că doar împreună putem educa părinţii să le asigure copiilor siguranţa maximă în călătoriile cu automobilul!

Source: noi.md

Keywords:

automobil , copii , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.