Go to section: Children
13 february 2017, 15:55 Children views 3262
Participă la concursul „Tînărul Creator”!
13 february 2017, 15:55 Children views 3262

Participă la concursul „Tînărul Creator”!

În perioada 13 februarie – 15 aprilie 2017, Universitatea Tehnică din Moldova organizează concursul „Tînărul Creator", dedicat elevilor talentați din țară., informează Regional.md, cu referire la CultARTlife. Aceștia își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică" şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură".

La concurs pot participa elevi ai claselor superioare, individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit.

Lucrările în domeniile nominalizate (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) și descrierea acestora, împreună cu o fotografie 3×4 cm a competitorului și scrisoarea de recomandare semnată de directorul instituţiei, pot fi prezentate Comisiei de Admitere a UTM (mun. Chişinău, str. Studenţilor,9/9, bir.5-P3).

La 5 mai 2017, finaliştii concursului îşi vor prezenta personal lucrările în cadrul Expoziţiei „Creaţia deschide Universul", desfășurate de UTM.

Învingătorii vor beneficia de facilități la înmatriculare (conform prevederilor Regulamentului de admitere) și vor primi îndrumare și sfaturi utile de la profesorii UTM.

Pentru informații suplimentare apelați la 022-92-92-28 sau 022-23-51-85!

Source: regional.md

Keywords:

copii , concurs , elevi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
36 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Satul Vrănești este situat la 25 km de orașul Florești și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de locuitori. Satul Vrănești a fost menționat documentar în anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.