Go to section: Children
16 july 2015, 14:38 Children views 8207
Moldoveanca care s-a răzbunat pe BAC (Video)
Photo: vk.com
16 july 2015, 14:38 Children views 8207

Moldoveanca care s-a răzbunat pe BAC (Video)

O elevă de la liceul "Ion Creangă" din oraşul Soroca s-a răzbunat pe examenul de bacalaureat în numele tuturor absolvenţilor liceelor şi a scris un imn al BAC-ului.

Iniţial a pregătit piesa pentru un concurs TVC, după care a înregistrat cîntecul şi l-a postat pe Youtube. Cuvintele le-a suprapus pe melodia piesei "Конь" interpretată de formaţia rusească "Любэ", iar în numai cîteva zile a adunat peste cinci mii de vizualizări cu zeci laude şi critici.

Autoarea spune că de fapt versurile nu reflectă în totalmente ce gîndeşte ea despre bacalaureat, ci a expus părerile colegilor şi prietenilor. "Chiar fraza cu "tiranii" este părerea prietenilor, în ceea ce priveşte camerele, la fel.

Deoarece are simţul umorului bine dezvoltat nu s-a limitat doar la aceste versuri, dar a compus şi o continuare a Imnului BAC-ului, pe care nu este sigură dacă o va posta pe internet.

Reamintim că Candidaţii la bacalaureat (BAC) care, din motive obiective, nu s-au prezentat la sesiunea de bază şi cei care nu au luat note de trecere, vor participa în perioada 16-23 iulie la sesiunea suplimentară de bacalaureat.

Probele de examen din cadrul sesiunii suplimentare vor începe la ora 10:00.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.