Go to section: Nature and tourism
20 march 2022, 12:00 Nature and tourism views 3184
Ministerul Afacerilor Externe a actualizat alertele de călătorie pentru moldoveni
20 march 2022, 12:00 Nature and tourism views 3184

Ministerul Afacerilor Externe a actualizat alertele de călătorie pentru moldoveni

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova a actualizat informațiile privind călătoriile moldovenilor în alte țări în contextul pandemiei de COVID-19. Noile condiții au au fost actualizate pe 18 martie.

Datele din tabel pot fi modificate, urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație.

Informațiile privind alertele de călătorie sînt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare. Consultați mai jos documentul.

18.03.2022_alerte_de_calato... by Lily Zdibneac

Source: ru.diez.md

Keywords:

MAEIE , calatorie , condiții

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
1199 locuitori

Pleşeni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tătărăşeni, Hănăseni şi Pleşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de locuitori. Satul Pleșeni a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.