Go to section: Nature and tourism
20 february 2021, 09:30 Nature and tourism views 3069
R.Moldova rămîne în „zona roșie” a Ucrainei
20 february 2021, 09:30 Nature and tourism views 3069

R.Moldova rămîne în „zona roșie” a Ucrainei

Astăzi, 19 februarie, Ucraina a actualizat lista țărilor cu nivel crescut de infecție cu coronavirus.

Republica Moldova rămîne în „zona roșie” a țării vecine, iar lista este completată de alte 71 de state, transmite zugo.md.

Cetățenii care urmează să călătorească spre Ucraina sînt obligați să stea în carantină sau să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR, efectuat cu cel puțin 48 de ore înainte de trecerea frontierei.

În plus, pentru a intra în țară, moldovenii trebuie să cumpere o poliță de asigurare care poate acoperi costul tratamentului în caz de infecție cu coronavirus.

Source: zugo.md

Keywords:

Ucraina , calatorie , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
4559 locuitori

Vadul lui Vodă este un oraş din componența municipiului Chișinău, amplasat la o distanţă de 18 km de capitala Republicii Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituia 4559 de locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1432. Legenda spune că denumirea Vadul lui Vodă ţine de numele domnitorului Ştefan cel Mare, care după o victorie repurtată în lupta cu tătarii, în 1485, la Nistru, a făcut o masă mare de sărbătoare.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.