Go to section: Nature and tourism
14 september 2019, 11:37 Nature and tourism views 4717
Vremea se schimbă brusc începînd cu săptămîna viitoare
14 september 2019, 11:37 Nature and tourism views 4717

Vremea se schimbă brusc începînd cu săptămîna viitoare

După o primă jumătate de septembrie cu temperaturi generoase, de vară, vremea se va schimba brusc, iar la sfîrșitul săptămînii viitoare gradațiile din termometre nu vor trece de 12 grade Celsius.

Chiar din acest weekend vremea se va răci semnificativ, iar sîmbătă mercurul din termometre nu va urca mai sus de de 25 de grade Celsius. Duminică va fi și mai frig, cu maxime de 22 de grade și minime de 12 grade.

La începutul săptămînii viitoare se va încălzi ușor, dar doar pentru scurt timp, pentru că la sfîrșitul săptămînii răcirea va fi și mai semnificativă. Minimele vor coborî spre spre sfîrșitul săptămînii pînă la 7 grade Celsius.

Precipitații slabe sînt așteptate începînd de marți, ca de vineri ploile să se încetească.

Source: cotidianul.md

Keywords:

vremea , prognoza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.